• Bredband 100/10

Bredband 100/10

Snabb surf för tunga filer

 • Trådlös router ingår

 • Nedladdningshastighet 60-100 Mbit/s

 • Uppladdningshastighet till 6-10 Mbit/s

Månad 1-6: 249 kr / mån
Därefter: 389 kr / mån
 • Leveranstid:
  Har du Bredbandsbolagets fiber aktiverar du din tjänst direkt med ditt personnummer eller med uppgifterna vi skickar via SMS. I vissa fall där Bredbandsbolaget inte har ensamrätt på fiber kan det dock ta upp till 5 arbetsdagar innan du kan börja använda tjänsten
  Bindningstid: 12 månader
  Uppsägningstid: 1 månad
  Fakturaavgift: 49 kr (0 kr med e-faktura eller autogiro)

Ångerrätt

Ångerrätt enligt distansavtalslagen

När du som konsument beställer en tjänst eller produkt av Bredbandsbolaget så har du under vissa förutsättningar ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att säga upp din beställning om du meddelar oss detta inom 14 dagar från det du mottagit ditt bekräftelsebrev. Har du beställt en produkt, till exempel en surfplatta, gäller ångerrätten från dagen du har mottagit produkten.

Hur använder jag ångerrätten?

Vill du utöva ångerrätten är det enklast att kontakta oss på kundservice på telefon 0770-777 000. Du kan även skicka ett meddelande per post eller e-post. Du kommer att utan dröjsmål få en bekräftelse om att vi mottagit ditt meddelande.

Om du använder din ångerrätt ska du återsända beställd produkt senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss att du vill ångra ditt köp. Tänk på att spara kvittot på försändelsen till dess att du fått bekräftelse på att vi mottagit produkten. Beroende på vilken produkt du har beställt kan du behöva betala returfrakt.

Om du utövar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka det vi har fått betalt av dig, inklusive leveranskostnader (för standardleverans). Notera att du kan bli ersättningsskyldig om du har påbörjat tjänsten eller använt produkten. Vi ber dig därför att hantera beställda produkter försiktigt för att undvika risken att bli ersättningsskyldig till oss om du vill ångra ditt köp. Du är även ersättningsskyldig om du har använt beställd tjänst.

När gäller inte ångerrätten?

Ångerrätten gäller aldrig om din tjänst har fullgjorts och du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten börjar utföras och att ångerrätten inte gäller, eller om du brutit förseglingen på en produkt och produkten inte kan återlämnas på grund av hälso- och hygienskäl.

Mer information

På Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se hittar du mer information om distansavtalslagen och ångerrätt.

 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng

Bredband 100/10

Månad 1 - 6: 249 kr / mån Därefter: 389 kr / mån
Bindningstid: 12 mån Minsta totalkostnad: 4 123 kr
 • !
 • Sök på din adress för att se vilka tjänster och hastigheter vi kan leverera hem till dig