• Dags att göra gemensam sak

  Anslut hela föreningen kollektivt via gruppanslutningsavtal.

 • Gemensam anslutning blir billigare

  En fördel med gruppanslutning är att priset blir kraftigt reducerat jämfört med att var och en skriver sitt eget avtal. Dessutom kan föreningen lägga kostnaden för tv, bredband och telefoni på månadsavgiften till de boende. Detta är inte bara praktiskt och enkelt – det gör även att lägenheterna blir mer attraktiva på marknaden.

  Bredbandsbolaget fakturerar föreningen kvartalsvis för samtliga lägenheter i fastigheten. Andra kostnader som till exempel samtalskostnader och ytterligare kanalpaket, faktureras det enskilda hushållet.

 • Val för enskilda hushållet

  Varje enskilt hushåll har möjlighet att göra ett personligt val av hastighet. Om hushållet väljer samma hastighet som gruppanslutningsavtalet kostar det inget extra. Om de boende väljer en högre hastighet debiteras en extra kostnad till hushållet.

  Om föreningen tecknat gruppanslutning på tv så ingår antingen T-1 Bas eller T-2 Flex. Önskar hushållet byta till ett större kanalpaket ingår det rabatt och det beställs och betalas av det enskilda hushållet. Ingen extra kortavgift tillkommer.

 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan 
Nyfiken på att höra vad vi kan göra för din fastighet?

Kontakta oss

Fastighetstjänster

Smartare hus
Utnyttja bredbandet och få fler tjänster kopplade till nätet.

Till fastighetstjänster