Enkel, effektiv
anslutning

 • Upp till 100 Mbit/s
 • Snabbt och smidigt till anslutna lokaler
 • Garanterad tillgänglighet

595 kr/mån

För att beställa ring 0770-777 111 eller
Fyll i en offertförfrågan

Ingår
 • Allt det här ingår

  Bredband LAN är en effektiv bredbandslösning för företaget som sitter i lokaler där det redan finns ett bredbandsuttag från Bredbandsbolaget. Du får en kraftfull fiberförbindelse med hög bandbredd och driftsäkerhet och som är enkel att installera. Kontakta oss redan idag och du är igång på mindre än en vecka!

  Bredband LAN passar företaget som har behov av en snabb och säker uppkoppling, har krav på tillgänglighet och snabb felavhjälpning och som har e-post och/eller webbhotell hos en extern leverantör.
 • Kostnadsfri service och support

  Du vet väl att du som företagskund hos Bredbandsbolaget blir lite extra väl omhändertagen när du har frågor eller problem som rör våra tjänster? Vår kundservice har öppet vardagar mellan 08 och 18, och vår tekniska support når du vardagar mellan 08 och 22. Båda är självklart kostnadsfria!

  Läs mer om kundservice här
Hastighet

Hastighet LAN

Med Bredband LAN får du en kraftfull och snabb fiberförbindelse med hög bandbredd och driftsäkerhet. I tabellen nedan ser du vilka nedladdnings- respektive uppladdningshastigheterna för abonnemanget är. Bredband LAN går endast att få om det redan finns ett bredbandsuttag från Bredbandsbolaget i din lokal. Kontakta oss redan idag på 0770-777 111 om du har frågor eller för att beställa.
Nedladdningshastighet Uppladdningshastighet
Bredband LAN 100  100 Mbit/s 10 Mbit/s

Vad är upp och vad är ner?

Uppladdningshastigheten är den hastighet som påverkar hur snabbt du kan skicka filer, som till exempel bilagor och bilder.

Nedladdningshastigheten bestämmer hur snabbt du kan surfa. Det vill säga hur lång tid det tar för till exempel film och musik, att föras över och visas på din dator.

Pris och villkor

Kraftfull fiberförbindelse till bra pris

Bredband LAN går endast att få om det redan finns ett bredbandsuttag från Bredbandsbolaget i din lokal. Kontakta oss redan idag på 0770-777 111 om du har frågor eller för att beställa.

Pris
Bredband LAN 100 595 kr/mån

Villkor för bredband

Bredbandsbolagets företagsabonnemang har villkor som reglerar relationen mellan Bredbandsbolaget och dig som kund. Du kan ladda hem villkoren i pdf-format till höger.

Information

Leverans

Bredband LAN förutsätter att det finns ett befintligt bredbandsjack från Bredbandsbolaget i dina lokaler. Det gör installationen enkel och att det går snabbt att komma igång. Ingen fysisk installation behövs alltså, vi kopplar bara in vår tjänst på den befintliga fiberanslutningen. Sedan kan du börja använda tjänsten!

Leveranstid
Den normala leveranstiden är endast 5 arbetsdagar.

Installationsfrågor
Ring teknisk support på 0770-777 111 eller skicka e-post till premium-service@bredband.com

Teknisk information

Vilka systemkrav måste ditt företag uppfylla för att kunna använda tjänsten? Egentligen finns det bara ett enda krav. Det är att datorerna som ni vill ansluta till nätverket har ett vanligt nätverksuttag (ett Ethernet RJ45-uttag) eller har möjlighet att koppla upp sig trådlöst. Det är det enda, resten sköter vi!

99 % garanterad tillgänglighet (SLA)
Bredbandsbolagets fibernät är ett rent IP-nät och redan från början dimensionerat för stora mängder datatrafik. Det är byggt med redundant ringarkitektur, vilket gör att vi kan garantera en mycket hög tillgänglighet – upp till 99 % dygnet runt mätt per kalendermånad. Håller vi inte vad vi lovar får du pengarna tillbaka.

Drift
Bredbandsbolagets nät övervakas dygnet runt. Om ett fel uppstår i nätet larmas nätcentralen direkt och kan omedelbart börja åtgärda felet. Nätet övervakas inte bara för att vi ska kunna avhjälpa eventuella fel utan även för att vi ständigt uppgraderar nätet, så att vi kan hålla jämna steg med de ökande kraven på snabba kommunikationer. Vi har servicetekniker över hela landet som snabbt och effektivt förebygger och avhjälper fel.

Teknisk support
Vår tekniska support svarar på frågor, kontrollerar rapporter om driftstörningar samt tar emot anmälningar om eventuella avbrott. Som företagskund är du prioriterad och har självklart en egen dedikerad support. Telefonnumret är 0770-777 111.

Tilläggstjänster
 • Personalanslutning

  Vill du kunna erbjuda dina anställda en personalförmån som verkligen kommer till användning? Ett fast och snabbt bredband i hemmet kommer uppskattas av all din personal. Med Bredbandsbolaget Företags personalanslutningar samlar du alla abonnemang på en faktura. Dessutom får du en dedikerad kontaktperson för smidig hantering.
  Läs mer om Personalanslutningar
 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng

Beställ tjänst

Bredband LAN
För att beställa ring
0770-777 111 eller
Fyll i en offertförfrågan