Ramavtal

En kundanpassad lösning för datakommunikation i Bredbandsbolagets rikstäckande koppar- och fibernät. Med ett ramavtal kan ni som företag känna er trygga med att ni har rätt tjänster till rätt pris.

Teckna ett
ramavtal

En kundanpassad lösning för datakommunikation i Bredbandsbolagets rikstäckande koppar- och fibernät. 

Behöver ditt företag ett ramavtal?

Bredbandsbolaget erbjuder företag med behov av fler än 20 internetanslutningar möjligheten att samla alla produkter under ett ramavtal. Med ett ramavtal, som är en kundanpassad lösning för datakommunikation i Bredbandsbolagets rikstäckande koppar- och fibernät, kan ni som företag känna er trygga med att ni har rätt tjänster till rätt pris.

Ramavtal lämpar sig för kunder som är verksamma på flera orter och som vill förenkla sin struktur. Som ramavtalskund hos Bredbandsbolaget har ert företag alltid tillgång till:
  • Dedikerad kontaktperson
  • VIP kundsupport
  • Rabatterade priser

Varför ramavtal?

Enkelt

Genom att ha ett ramavtal förenklar ditt företag administration och drift av era uppkopplingar. Ni får en dedikerade kontaktperson som hjälper er att skräddarsy avtalet efter era behov. Som ramavtalskunder får ni också till gång till en särskild kundsupport som är experter på att hantera den här typen av avtal. Er dedikerade kontaktperson och kundsupport tar hand om beställningar, supportärenden och alla andra relaterade frågor och ärenden. På så sätt har ni bästa möjliga kontaktyta mot Bredbandsbolaget, och samma kontakter genom hela avtalstiden. Alla personer som hanterar ditt ärende och som du kommer i kontakt med har alltså kunskap om ditt företags historik och eventuella specifika önskemål.

Kostnadseffektivt

Genom att ni, tillsammans med dedikerad kontaktperson, går igenom ert företags behov och sedan samlar internetaccesserna i ett ramavtal får ni bättre priser. När ni sätter upp ett ramavtal och därigenom förbinder sig att koppla upp era siter får ni prisuppgifter för olika aktuella produkter, antingen genom en rabattsats i procent eller genom acceptpris. När ert företag med tiden växer och behov uppstår för fler siter för vi tillsammans en kontinuerlig prisdiskussion, varpå förutsättningarna kan omförhandlas.

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå vidare eller av att få veta mer om ramavtal? Ring kundservice på 0770-777 111 eller kontakta oss här
  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng