• Information på denna sida gäller tv-kunder hos Bredbandsbolaget och Canal Digital Kabel.

  • Vi har träffat ett nytt avtal med Bonnier om att sända TV4:s kanaler   Tisdag 20 mars kl 19.40

   Vi har träffat en överenskommelse med Bonnier om att fortsätta få sända TV4:s kanaler och innehåll för Bonnier som äger kanalerna. Det blir således ingen släckning av kanalerna inatt. Vi och Canal Digital har förhandlat intensivt med Bonnier för att undvika orimliga prishöjningar och försämrade villkor för dig som kund. Vi vill tacka er för ert tålamod och stöd. Vi gick in i förhandlingen för att ni inte skulle få långsiktiga försämringar med höjda priser och sämre villkor vilket vi anser att vi har uppnått. Vi vill också tacka Bonnier för att de kom tillbaka till förhandlingsbordet för att nå en kompromiss. Vi är samtidigt besvikna över att det ska behöva gå såhär långt för att komma överens om nya avtal. Det är inte sällsynt att förhandlingar av den här typen drar ut in i det sista, utan att man behöver föra dem i media för den sakens skull. I förhandlingar med rättighetshavare har det i Sverige varit god sed att inte hota med att hålla kunderna gisslan på det här sättet. Detta är ett nytt och enligt oss oacceptabelt grepp som vi tidigare bara sett från amerikanska mediejättar och vi hoppas att det inte är en metod som är här för att stanna.

 • Senaste status och tidigare händelser

  Tisdag 20 mars kl 19.00   

  Det ser nu ut som att vi har kommit överens om de centrala delarna i ett nytt avtal med Bonnier. Därmed är hotet om släckning av TV4:s kanaler för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder vid midnatt avvärjt.
 • Information via sms

  Här kan du beställa och få de senaste statusuppdateringarna direkt i mobilen.

  Tack för din beställning.

  Nu får du de senaste statusuppdateringarna via sms. 

  Vi meddelar dig så fort något nytt har hänt.

Tisdag 20 mars kl 17:23
Vi har noterat att TV4/Bonnier har gått ut med information där de konstaterar att Bredbandsbolagets och Canal Digitals tv-kunder kommer att förlora TV4:s kanaler vid midnatt. Ur vårt perspektiv finns det fortfarande tid att förhandla och vi hoppas att Bonnier kommer tillbaka till förhandlingsbordet.
Tisdag 20 mars kl 14:30
Vi har förhandlat intensivt med Bonnier för att undvika orimliga prishöjningar och försämrade villkor för dig som kund och är förvånade över att de inte vill fortsätta förhandla med oss. Vi hoppas att vi kommer att komma överens om ett nytt avtal innan avtalet löper ut vid midnatt och uppmanar Bonnier att möta oss på vägen i förhandlingarna så att ni inte drabbas.

Senaste status och tidigare händelser

Tisdag 20 mars kl 19.00   

Det ser nu ut som att vi har kommit överens om de centrala delarna i ett nytt avtal med Bonnier. Därmed är hotet om släckning av TV4:s kanaler för Canal Digitals och Bredbandsbolagets kunder vid midnatt avvärjt.
Tidigare händelser

Just nu förhandlar vi med Bonnier om ett nytt avtal för att få sända TV4:s kanaler och innehåll då vårt befintliga avtal löper ut. Vi har förhandlat intensivt med Bonnier för att undvika orimliga prishöjningar och försämrade villkor för dig som kund och är förvånade över att de inte vill fortsätta förhandla med oss. Vi hoppas att vi kommer att komma överens om ett nytt avtal innan avtalet löper ut vid midnatt och uppmanar Bonnier att möta oss på vägen i förhandlingarna så att ni inte drabbas.

Det vore oacceptabelt om Bonnier skulle hålla er gisslan genom att tvinga oss att släcka TV4:s innehåll och kanaler för att få en bättre förhandlingsposition. I förhandlingar med rättighetshavare har det i Sverige varit god sed att inte låta kunderna straffas på detta sätt. Detta är ett nytt grepp som vi tidigare bara sett från amerikanska mediejättar och vi beklagar att Bonnier nu verkar ha tagit till sig metoden.

Vi försöker beskriva förhandlingarna så transparent som möjligt, men är också medvetna om att vi endast kan ge vårt eget perspektiv. Därtill finns frågor som vi inte heller fått svar på av Bonnier och TV4 och därför inte kan besvara själva. Vi tar gärna emot dina synpunkter på vår Facebooksida där vi försöker besvara alla frågor så långt det är möjligt. Är du intresserad av Bonniers och TV4:s perspektiv så rekommenderar de länkarna nedan:

TV4 på Facebook

TV4:s tittarservice


Här kan du läsa det senaste

På den här sidan kommer vi att uppdatera dig med den senaste informationen om förhandlingarna och vi publicerar även svar på de frågor som vi får in. Vi räknar med längre kötider till vår kundservice så vi rekommenderar att du följer uppdateringar här.

Kundservice har inte mer information.

Information via sms

Här kan du beställa och få de senaste statusuppdateringarna direkt i mobilen.

Tack för din beställning.

Nu får du de senaste statusuppdateringarna via sms. 

Vi meddelar dig så fort något nytt har hänt.

Tyck till!

Vi vill veta vad du tycker.

Tyck till här