Driftstörningar

Här ser du aktuell information om eventuella driftstörningar och hur de påverkar dina tjänster.

Driftstörningen i Mellansverige är nu åtgärdad

13 mars  

Driftstörningen inom bredband och tv är nu åtgärdad. Vi ber om ursäkt för det inträffade och tackar för ditt överseende. Fortfarande problem? Testa att starta om din utrustning. Denna driftstörning påverkade våra kunder med bredband och tv i vissa stadsnät i Mellansverige.

Problemen med våra interna system är lösta

21 december  

Problemen vi har haft med våra interna system är lösta och vi har nu full kapacitet att hjälpa dig som kund. Just nu har vi längre kötid än både du och vi önskar men vi jobbar hårt för att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Vi hoppas att du har överseende med detta.

Se efter om det är någon driftstörning

Klicka på Driftstörningskarta i menyn till vänster

Uppdatering av e-posttjänsten

27 november  

Har du problem med webbmejlen eller Mina sidor? Om du vill komma in på mejlen, logga in med din e-postadress här. Vi arbetar med att uppdatera vår e-posttjänst. Medan vi uppdaterar tjänsten kan du som är kund uppleva en del störningar. Vi gör vårt bästa för att minimera dessa och ber om ditt tålamod. Läs mer här

Hittar du inte någon driftstörning i just ditt område?

Här hittar du aktuell information om driftstörningar med geografisk utbredning och mindre, lokala driftstörningar. Visning av kartorna fungerar inte via mobiltelefoner.

Se karta för - Bredband, tv och telefoni

Läs mer om hur vi arbetar med driftstörningar

Tips! Prova alltid att starta om ditt modem eller din router.

  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng