Arkiv 2011

I arkivet för 2011 hittar du äldre nyheter från Bredbandsbolagets kundservice.

2011-12-30

Systemkrav för Säkerhetspaketet

Från och med 1 januari 2012 stödjer Säkerhetspaketet inte Windows 2000. Säkerhetspaketet stödjer som vanligt datorer med Windows XP eller senare. Skydda din dator mot virus, maskar och hackare. F-Secures senaste säkerhetspaket ingår i ditt bredband från oss utan extra kostnad i 12 månader. Läs mer om Säkerhetspaketet

2011-12-08

Bedragare ringer till Bredbandsbolagets kunder

För tillfället ringer en person till våra kunder och utger sig för att ringa från Microsoft eller från en bredbandsleverantör. Kunden uppmanas att gå in i kommandotolken och göra en scanning. Bedragaren hävdar därefter att kunden har virus på datorn och måste installera ett program. Efter någon vecka kommer en faktura. Se upp för denna bluff! Läs mer om bedrägeri

2011-11-28

Bluffmail till Bredbandsbolagets kunder

Vi har under den senaste dagarna fått ett antal anmälningar på ett så kallat bluffmail där våra kunder ombeds att svara på mailet och uppge sina användaruppgifter. Avsändaren av bluffmailet varierar. Detta är ett rent bluffmail! Svara inte på mailet och lämna inte ut de uppgifter som efterfrågas. 

Bredbandsbolaget skickar aldrig ut mail som efterfrågar användarnamn, lösenord, personnummer eller liknande information. 

Om du svarat på bluffmailet och lämnat ut dina användaruppgifter bör du byta lösenord för din mail. Gör så här:

 1. Logga in
 2. Gå till Mina sidor
 3. Klicka på Användare
 4. Välj Byt lösenord

Läs mer om din säkerhet

2011-11-28

Behöver du teknisk support?

Behöver du hjälp på traven? Behöver du en guide för att komma igång med någon av våra tjänster? Vill du hellre felsöka på egen hand? Testa gärna vår nya del av sajten där vi samlat information för dig som behöver teknisk support.  

På den nya delen av sajten finns: 

 • Kom igång med våra tjänster 
 • Felsök steg för steg 
 • Frågor och svar 
 • Guider och manualer

Till startsidan för Kundservice

 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng