Senaste nytt

Här hittar du de senaste nyheterna från Bredbandsbolagets kundservice.

2016-04-08

Frivisning i april - massor av sport från Viasat

Mellan den 11-17 april frivisar vi ett flertal kanaler som ger dig garanterad koll på alla stora sporthändelser. 

 • Viasat Sport 
 • Viasat Fotboll 
 • Viasat Motor 
 • Viasat Hockey 


Se fotbollsmatcherna från Champions league, La liga och Premier league, hockey från NHL, handboll, motorsport och mycket mer. Viasat Sport är dessutom en av de ledande sportkanalerna på marknaden, och med denna frivisning får du som tv-kund hos Bredbandsbolaget ett smakprov.

Du kan behöva starta om din box för att se kanalerna.

2016-03-21

Animal Planet blir HD-kanal

Animal Planet finns redan nu som HD-kanal i kanal-paketet T-3 Stor, och som valbar favorit i T-2 Flex.

Standardversionen av kanalen upphör den 31 mars 2016.
Du som har kabel-tv kan uppgradera till en HD-box för att kunna se Animal Planet i HD-format. Beställ din HD-box här

2016-03-07

Saknar du frivisningskanalerna?

Den 11 februari enades Discovery Networks och Bredbandsbolaget om ett nytt avtal för visning av Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Eurosport 1 och 2, Animal Planet och Discovery-kanalerna. 

Frivisningen 
Många kunder uppskattade flera av de ersättningskanaler som vi erbjöd under sändningsuppehållet. Vill du fortsätta med dina nya favoritkanaler? Då är du välkommen att kontakta oss på 0770-777 000, så hjälper vi dig att uppgradera ditt kanalpaket.

78% tyckte att vi gjorde rätt 
Vi är överväldigade kring det stöd vi har fått in från våra kunder. Vi förstår att det har varit en frustrerande situation för många och är därför extra tacksamma att vi ändå fått stöd och förtroende i denna fråga.

2016-02-11

Bredbandsbolaget och Discovery har enats om nytt avtal

Den 11 februari enades Discovery Networks och Bredbandsbolaget om ett nytt avtal som gör att vi nu åter kan visa Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Eurosport 1 och 2, Animal Planet och Discovery-kanalerna för dig. 

Vi beklagar verkligen den situation som uppstått för våra kunder. För oss är det självklart att förhandlingar ska skötas utan att du som kund drabbas på det sätt som skett nu. Vi har aldrig varit med om något liknande och hoppas slippa vara med om det i framtiden. 

Vi förstår att det fortfarande finns frågor och vi ska göra vårt bästa för att besvara dina funderingar.

2016-02-08

Bredbandsbolaget frivisar kanaler

Under tiden vi förhandlar med Discovery Networks kommer vi att frivisa några kanaler för dig. Vilka kanaler som frivisas just för dig beror på vad du har för tv-tjänst.

Läs mer här
2016-01-28

Information om dina kanaler hos Discovery Networks

Undrar du vad som händer med Kanal 5 och kanaler från Discovery Networks?

Läs mer här
2016-01-07

BBC Lifestyle släcks 7 januari

BBC har beslutat att släcka kanalen BBC Lifestyle för alla operatörer i alla nordiska länder. Det betyder att du som har T-3 Stor eller kanalen som valbar favorit i T-2 Flex inte längre har tillgång till den i ditt kanalutbud. 

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt kanalutbud.

2015-12-21

Premiär för C More Golf efter årsskiftet

C More Golf - Sveriges första renodlade golfkanal. En helt ny studio, en ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren. Allt detta och mycket mer blir verklighet när C More lanserar sin stora golfsatsning i dagarna efter årsskiftet 2015-2016 som tiofaldigar tillgängligheten av PGA-touren i Sverige.

C More Golf och C More Golf HD, kommer att ingå i våra tillvalspaket C More Sport och C More Max. C More Golf ersätter C More Extreme och kommer att ligga kvar på samma kanalplats (159). Du som redan har C More Sport eller C More Max kommer alltså att få tillgång till C More Golf efter årsskiftet.

Sändningsstart 

 • För dig med HD-box börjar sändningarna 1 januari 2016. 
 • Sändningsstart för dig med digital-tv-box blir den 4 januari 2016, men du kan se kanalen via C More Play redan från den 1 januari.
2015-12-07

5 nya kanaler

Fem nya kanaler med allt från underhållning till kampsport. TNT, Nick Jr., Paramount Channel, FOX och FIGHT SPORTS finns nu tillgängliga i våra tv-paket, T-2 Flex och T-3 Stor.

Här kan du läsa mer om kanalerna

2015-11-27

Domen i målet gällande blockering av innehåll

Idag kom domen i målet mot Bredbandsbolaget. Tingsrätten ansåg inte att internetleverantörer ska anses medskyldiga till brott som begås över internet. Rättighetshavarna som stämt Bredbandsbolaget har meddelat att de kommer att överklaga domen till hovrätten. 

För ett år sedan blev Bredbandsbolaget stämda av bolagen Universal Music, Sony Music och Warner Music, tillsammans med Nordisk Film och Svensk Filmindustri. I stämningsansökan krävde de att Stockholms tingsrätt förbjuder Bredbandsbolaget att ge sina kunder tillgång till The Pirate Bay och streamingsajten Swefilmer.

2015-11-10

Kanalnytt från Viasat

Den 10 november lanserar Viasat två nya kanaler, Viasat Series och Viasat Film Hits. Viasat Series visar de senaste Hollywood-produktionerna, spännande kriminalserier och gamla favoriter. Viasat Classic och Viasat Drama blir den nya kanalen Viasat Film Hits - en fullspäckad kanal med prisbelönta filmer, nordiska dramer och tidlösa klassiker. Viasat Film byter namn till Viasat Film Premiere, och får ännu större utrymme för de allra senaste storfilmerna.

En ännu större familjekanal
Viasat Film Family får delad kanalplats med Disney Jr, och blir en familjekanal dygnet runt. Disney Jr sänds kl. 06:00-19:00 och Viasat Film Family 19:00-06:00. 

Mer natur
Viasat Nature får ännu fler exklusiva naturdokumentärer och utökad sändningstid, 06:00-24:00. I samband med detta utgår Viasat Crime. Däremot kommer mycket av innehållet att kunna återses, både i TV8 och i Viasat Series. 

Här ser du alla kanaler och i vilka tv-paket de ingår

2015-09-23

Uppgradering av kabel-tv-nätet

Nu uppgraderar vi kabel-tv-nätet på ett flertal orter runtom i Sverige. Det betyder ett framtidssäkrat nät med möjlighet att ta emot fler kanaler. Samma dag som uppgraderingen genomförs, blir det ett kortare avbrott i din tv-tjänst. 

Här ser du aktuella orter och tidpunkter

2015-09-15

Nya lokala kanaler

Nu har vi utökat utbudet med ett par lokala kanaler för dig som är tv-kund hos oss. De nya kanalerna (och orter) är:

 • Malmö Allemans-TV
 • Öppna kanalen Växjö
 • Järfälla Lokal-Tv
 • Öppna kanalen Närke
 • Öppna Kanalen Stockholm
 • Öppna Kanalen Göteborg
 • 24 Norrbotten

Du behöver en HD-box för att kunna se och du behöver bara starta om boxen för att få in kanalen.

 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng