Senaste nytt

Här hittar du de senaste nyheterna från Bredbandsbolagets kundservice.

2018-01-10

Disney Movies On Demand lanseras

Den 10 januari lanseras playtjänsten Disney Movies On Demand. Den innehåller populära barn- och familjefilmer från Disney som du kan se när du själv vill. Här ser du allt från välkända klassiker som Askungen till nyare filmer från Pixar som Hitta Nemo.

Filmerna från Disney Movies On Demand finns sedan tidigare tillgängliga för T-3 Stor-kunder på BBB Stream. Du hittar dem här.

2018-01-03

Sportkanalen lanseras

Den 23 januari lanseras Sportkanalen för Bredbandsbolagets tv-kunder. Kanalen blir tillgänglig i tv-paketen T-3 Stor och T-2 Flex. Samtidigt utgår tv-kanalen TV4 Sport.

2017-10-12

Tre nya playtjänster

Bredbandsbolaget erbjuder tre nya playtjänster: Paramount+, FOX+ och Nickelodeon. Alla ingår i tv-paketet T-3 Stor.

Paramount+ erbjuder exklusivt de senaste Paramount Pictures-filmerna inom ett år efter biopremiären. Dessutom erbjuder tjänsten succéfilmer från Paramounts klassiska filmbibliotek.

FOX+ ger tittaren hela säsonger och tusentals avsnitt av välkända serier. Perfekt för dig som vill maratontitta på favoritserien eller se tidigare säsonger av en aktuell serie som visas på FOX-kanalen.

Nickelodeons playtjänst innehåller hela säsonger, med 400 avsnitt av populära serier för barn. En blandning av tecknade serier, komedier och pedagogiskt innehåll.

Om du väljer tv-paketet T-3 Stor så får du tillgång till de tre nya playtjänsterna.

2017-10-05

Vi uppdaterar e-posttjänsten

Du som använder Bredbandsbolagets e-posttjänst kommer inom kort att märka en del förändringar. Vi jobbar just nu för fullt med uppdateringar. Först och främst kommer e-posttjänsten att få ett helt nytt gränssnitt – den kommer helt enkelt att se annorlunda ut. Dessutom kommer tjänsten att bli både säkrare och stabilare, samt innehålla en del nyheter. Som till exempel kalender, uppgiftshanterare och en funktion för att dela meddelanden till sociala medier.

Medan vi uppdaterar tjänsten kan du som är kund uppleva en del störningar. Vi gör vårt bästa för att minimera dessa och ber om ditt tålamod.

Till sist. Använder du en e-postklient, som till exempel Microsoft Outlook? Då ber vi dig att kontrollera och eventuellt uppdatera dina inställningar. Det behövs för att e-posttjänsten ska fungera. Följ länken nedan.


Tack!
2017-09-29

Bredbandsexperten har upphört

Från och med den 1 oktober 2017 erbjuder Bredbandsbolaget inte längre teknisk support via tjänsten Bredbandsexperten.

Det går fortfarande bra att beställa tjänster via Digihjälpen. Digihjälpen erbjuds i samarbete med BBG, en av marknadens ledande leverantörer inom installations- och supportjänster för det digitala hemmet.


Läs mer om Digihjälpen

2017-09-29

Frivisning av Comedy Central

Goda nyheter för alla komediälskare! Bredbandsbolaget har frivisning av tv-kanalen Comedy Central i samtliga paket mellan 2 oktober 2017 och 2 april 2018. Därefter ingår kanalen i paketet T-3 Stor och som valbar i T-2 Flex.

2017-09-04

Kanallansering för FJORTON

Den 4 september lanseras kanalen FJORTON, och mellan 4 september – 2 januari kommer den att frivisas i alla paket.

FJORTON bjuder på en ny typ av innehåll som inkluderar den bästa musiken, virala succéer skapade av våra största influencers i sociala medier och fängslande egenproduktioner. Inte sällan får vi även följa med ut direkt på galapremiärer och event.

Efter den 2 januari kommer kanalen att ingå i T-3 Stor samt som valbar i T-2 Flex.

2017-09-04

Kanalförändringar – nu tillkommer TV3 HD och TV6 HD

Den 4 september lanseras de nya kanalerna TV3 HD och TV6 HD och kommer att ingå i T-3 Stor, T-2 Flex och T-1 Bas.

TV3 HD kommer att finnas i 19 regionala versioner och visar film, serier, sport och dokumentärer.

TV6 HD visar ett varierat utbud i form av bl.a. actionfilmer, reality-serier, humor och sport.

2017-08-31

C More Film och Serier och C More Sport, Film och Serier byter namn

C More byter namn på två av sina tillvalspaket. 

  • C More Film och Serier blir C More Standard
  • C More Sport, Film och Serier blir C More Premium
Dessutom adderas allt innehåll från SF Kids som innehåller över 600 timmar barninnehåll. 

Namnbytet sker den 1 september och för dig som redan är kund börjar förändringen gälla den 1 november.
2017-08-10

Kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi utgår

Den 30 september utgår kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi ur Bredbandsbolagets utbud. Det innebär att kanalerna försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

2017-08-10

Kanalen C More Live 5 utgår

Den 1 oktober utgår kanalen C More Live 5 ur Bredbandsbolagets utbud och tas därmed bort ur C Mores Premiumpaket C More Sport, Film & Serier samt C More Sport. Detta innebär dock ingen förändring för dig som kund; antalet matcher och event kommer att vara detsamma för C Mores sportkanaler.

2017-07-03

Kanalen Paramount har utgått

Kanalen Paramount har utgått ur Bredbandsbolagets tv-utbud. Paramount ingår därmed inte längre i tv-paketet T3 samt som valbar kanal i tv-paketet T2. Vi beklagar att detta har skett med kort varsel och utan föregående information.

2017-06-07

Åsksäsong – rädda din router och din tv-box!

Nu är det åsksäsong – var rädd om din router och din tv-box. De är lika känsliga för åska som din tv och dator. Alltså är det bäst följa väderprognoserna och dra ut alla sladdar ur strömuttag, bredbandsuttag och telefonjack när det är risk för åska där du bor. Måste du ringa eller surfa medan det åskar så använd mobilen. Om du ska resa bort så glöm inte att dra ut alla sladdar i förebyggande syfte.

Skulle oturen vara framme och din router eller tv-box du lånat av oss blir skadad så är du välkommen att kontakta oss på 0770-777 000. Vi byter ut din skadade utrustning mot andra enheter med motsvarande funktioner.

Ha en härlig surfsommar med oss på Bredbandsbolaget! 

2017-05-10

Kanalen TCM utgår

Den 1 juni 2017 utgår kanalen TCM ur Bredbandsbolagets utbud. Det innebär att kanalen försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

2017-03-30

Playtjänster utgår för paketen Viasat Silver och Guld

Den 3 maj 2017 utgår Playtjänsterna TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play, Viasat History Play, Viasat Nature Play och Viasat Explorer Play för våra kunder med paketen Viasat Guld och Silver. Detta beror på avtalsförändringar.

Denna förändring gäller inte för Viaplay eller Viasat Films Playtjänst för Viasats premiumkunder.

2017-01-20

Kanalförändringar för Disney

Den 21 februari byter Disney Channel, Disney XD och Disney Junior sändningsteknik. Du behöver därefter en HD-box för att kunna se kanalerna. Dessutom får du tillgång till HD-kanaler med skarpare ljud- och bildupplevelse. Just nu erbjuder vi vår HD-box för endast 399 kronor.

Och har du en tv som kan hantera en kortmodul (inbyggd box) kan du välja till en kortmodul utan kostnad med 12 månaders bindningstid. Beställ HD-box eller kortmodul här

Har du Disney Channel, Disney XD eller Disney Junior som vald favoritkanal och inte vill uppgradera till HD-box kan du välja en ny favoritkanal. Du väljer enklast dina favoritkanaler genom att logga in på bredbandsbolaget.se.

Har du några frågor? Ring oss på 0770-777 000, så hjälper vi dig.

  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng