Guider och manualer

Vi har satt ihop enkla installationsguider för att du snabbt ska kunna komma igång med din telefoni.

Kom igång med våra tjänster

Vi har satt ihop enkla installationsguider för att du snabbt ska kunna komma igång med tjänsterna från oss. Följ bara anvisningarna i manualerna nedan så är du där på nolltid.

Fungerar inte din telefon?

Via denna guide kan du testa att ansluta telefonen direkt till modemets uttag märkt antingen Tel1, Phone1 eller Phone. Visar det sig att telefonin fungerar när du ansluter direkt till modemet är det fel på teleslingan. 

Hitta rätt telefonjack

När du installerar och kopplar in ditt bredband är det viktigt att det sitter i första jacket. Om du inte hittar något första jack kan det bero på att telefonjacket är felkopplat, det vill säga parallellkopplat.

För att du ska hitta första jacket behöver telefonjacken vara seriekopplade. Guiderna visar hur du hittar första jacket eller felsöker för att utesluta att telefonjacket är felkopplat.

Installera ditt trådlösa nätverk

Har du precis skaffat en router för att slippa sladdarna? Följ guiden för att installera och ansluta till ditt trådlösa nätverk. 

Ansluta trådlöst (Windows 7)

Felsökning

Har du problem med ditt trådlösa nätverk? Vissa kanaler är vanligare än andra och kan ge mer störningar. Testa att ändra kanal i modemet eller att välja en annan kanal manuellt.

Om din dator ansluter till andra trådlösa nätverk, rensa prioriteringslistan på din dator så att den väljer ditt eget trådlösa nätverk i första hand.

  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng