Box lagring

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Bredbandsbolagets lagringstjänst.

Hur beställer jag, vad kostar det och hur lång tid tar det att komma igång med tjänsten?

Tjänsten Box lagring säljs inte längre och kan därför inte längre beställas.

Är det någon uppsägnings- eller bindningstid för Box lagring?

Uppsägningstiden är 30 dagar från det månadsskifte som inträffar närmast efter uppsägningen. Säger du upp tjänsten den 15 april så slutar den alltså att gälla den sista maj.

Läs mer om "Särskilda villkor för lagringstjänsten i Box" under Villkor och blanketter.

Vem har tillgång till det jag lägger upp i Box lagring och hur gör jag om jag vill dela ut en mapp?

Allt du lägger upp är ditt och ingen annan har tillgång till dina filer och dokument.

Du kan dock välja att dela ut filer och dokument till vänner och familj. De har då bara rätt att titta och ladda ner filerna, inte ändra i dem eller ladda upp nya filer.

Så här delar du ut filer och dokument:

Du loggar in på bredbandsbolaget.se med de inloggningsuppgifter du fått. Klicka sedan på fliken "Lagring".

  1. Markera den mapp du vill dela ut.
  2. Klicka på ikonen "Dela ut" i menyn.
  3. Välj om du vill skydda mappen med lösenord eller inte.
  4. Klicka på knappen "Dela ut" för att fortsätta eller "Avbryt" för att avbryta. Mappens egenskaper ändras nu för att den ska kunna delas ut. Länken till din utdelade mapp samt lösenord visas.
  5. Klicka på knappen "Kopiera länk".
  6. Klistra in länken i ett mail och skicka till dem du vill ska kunna se dina filer. Glöm inte att skicka med lösenordet (om du valt ett).
  7. Stäng rutan genom att klicka "OK". En genväg till mappen finns nu också under rubriken DELADE i vänstermenyn.
  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng