Stream Units 100x100

Använd tjänsten

Här får du information om hur du använder Bredbandsbolaget Stream på olika enheter.

I datorn

Gå till adressen stream.bredbandsbolaget.se och logga in.

OBS! Använder du någon av webbläsarna Firefox, Internet Explorer eller Safari? För att tjänsten ska fungera måste du installera tilläggsprogrammet Microsoft Sliverlight.

I mobilen

För att kunna använda tjänsten i din mobil behöver du ladda ned appen Bredbandsbolaget Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

I surfplattan

För att kunna använda tjänsten i din surfplatta behöver du ladda ned appen Bredbandsbolaget Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

På tv:n

För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast.

Vanliga frågor och svar om att använda tjänsten

Hur loggar jag in?
Du loggar in via appen eller via stream.bredbandsbolaget.se. Har du inte laddat hem appen gör du det enkelt från AppStore eller Google Play. Tänk på att du behöver ett konto för att kunna logga in. Har du inget aktiverar du det enkelt på bredbandsbolaget.se/stream.

Vilka kanaler och playtjänster kan jag streama?
Du kan streama de kanaler som ingår i ditt tv-paket. Vissa kanaler kan saknas, och det beror på att vi saknar rättigheter att inkludera dem i streamingtjänsten. I tjänsten Play kan du streama många av de program som har sänts tidigare under veckan. Du kan även hyra film via tjänsten Hyrfilm. Hyra film kan du dock endast göra via stream.bredbandsbolaget.se och Google Play.

Det saknas kanaler när jag loggar in – varför?
Vissa kanaler i våra tv-paket saknar vi rättigheter att inkludera i streamingtjänsten. Men vi jobbar självklart hela tiden med att kunna utöka utbudet så att vi kan erbjuda dig ännu mer kvalitativt innehåll.
Du som har grundpaketet T-2 Flex kan enkelt byta dina favoritkanaler genom att logga in och göra bytet under Mina tjänster/tv. Det kan ta upp till ett dygn innan de nya kanalerna du har valt blir tillgängliga. Kom ihåg att du också behöver logga ut/in från stream.bredbandsbolaget.se eller appen för att uppdateringarna ska synas.

Kan jag streama till flera enheter samtidigt?
Ja, till upp till tre enheter samtidigt. Dock gäller vissa begränsningar för kanalerna från C More.

Kan jag använda tjänsten utanför Sverige?
De flesta kanaler är tillgängliga överallt där du har tillgång till internet eller mobildata, förutsatt att du befinner dig inom EU och streamar via en mobiltelefon med svenskt abonnemang.

Vad är KIDS?
KIDS är en funktion som gör det möjligt för dig att anpassa utbudet i streamingtjänsten för barn.
  • Hittade du det du letade efter?
  • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
  • Stäng