Allt du behöver veta om TV

Det senaste om kanaluppdateringar, filmtips, erbjudanden och mycket mer.

 • SHL och HockeyAllsvenskan -
  Exklusivt på C More.

  Ishockeysäsongen för SHL och HockeyAllsvenskan 2016/17 är i full gång. Med ett tillvalspaket från C More missar du aldrig några matcher.

  Tillvalspaket
  • Det här är Fiber-tv

   Med Fiber-tv anpassar du enkelt tv-tablån efter dina egna önskemål och behov. Du kan spola fram i program som redan sänts, du kan spola tillbaka och pausa i alla program du vill. Fiber-tv är tv när du känner för det och du bestämmer hur du vill att ditt tv-tittande ska se ut. Läs mer om alla funktioner du får med Fiber-tv och om hur du använder dessa för att optimera din digitala vardag.

   Lär dig mer om Fiber-tv

C More Golf - kanalen för alla golfälskare!

C More Golf - Sveriges första renodlade golfkanal. En helt ny studio, en ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren.  C More visar mer livegolf än som någonsin gjorts tidigare från PGA-touren i form av Featured Group och Featured Hole. Det innebär att man i de tävlingar som innehåller dessa kommer att kunna följa livegolf från USA redan från tidiga eftermiddagen och ända fram till sena kvällen eller natten.

C More Golf och C More Golf HD ingår i våra tillvalspaket C More Sport och C More Sport, Film & Serier. C More Golf HD kan även beställas som tillvalskanal för 99kr/mån. Logga in för att beställa.

Tv-bloggen presenteras av tv.nu

Senaste nytt från Filmbutiken

 • SF Anytime visar - Husdjurens hemliga liv

  Favorit husdjuret Maxs liv vänds upp och ner när hans ägare kommer hem med en ouppfostrad blandras som heter Duke. Efter en tids gnabb måste det dock lägga sina gräl bakom sig. En förtjusande vit kanin som heter Snöboll bygger en armé av övergivna husdjur och planen är att hämnas på alla glada husdjur och deras ägare. Detta är såklart något som Max och Duke måste stoppa. • SF Anytime visar - Jason Bourne

  Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.
 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng