Allt du behöver veta om TV

Det senaste om kanaluppdateringar, filmtips, erbjudanden och mycket mer.

 • SHL och HockeyAllsvenskan -
  Exklusivt på C More.

  Ishockeysäsongen för SHL och HockeyAllsvenskan 2016/17 är i full gång. Med ett tillvalspaket från C More missar du aldrig några matcher.

  Tillvalspaket

C More Golf - kanalen för alla golfälskare!

C More Golf - Sveriges första renodlade golfkanal. En helt ny studio, en ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren.  C More visar mer livegolf än som någonsin gjorts tidigare från PGA-touren i form av Featured Group och Featured Hole. Det innebär att man i de tävlingar som innehåller dessa kommer att kunna följa livegolf från USA redan från tidiga eftermiddagen och ända fram till sena kvällen eller natten.

C More Golf och C More Golf HD ingår i våra tillvalspaket C More Sport och C More Premium. C More Golf HD kan även beställas som tillvalskanal för 149kr/mån. Logga in för att beställa.

Tv-bloggen presenteras av tv.nu

Senaste nytt från Filmbutiken

 • SF Anytime visar - Husdjurens hemliga liv

  Favorit husdjuret Maxs liv vänds upp och ner när hans ägare kommer hem med en ouppfostrad blandras som heter Duke. Efter en tids gnabb måste det dock lägga sina gräl bakom sig. En förtjusande vit kanin som heter Snöboll bygger en armé av övergivna husdjur och planen är att hämnas på alla glada husdjur och deras ägare. Detta är såklart något som Max och Duke måste stoppa. • SF Anytime visar - Jason Bourne

  Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.
 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng