• Bredbandsbolagets testpiloter
 • Testpiloter tycker till

  Häng med i det senaste. På den här sidan ger våra testpiloter sina synpunkter på produkter och tjänster.

Hur går det till?

På Bredbandsbolaget jobbar vi hela tiden med att hitta nya spännande tjänster som kan hjälpa dig att uppleva mer. Som testpilot blir du några gånger per år kontaktad för att testa en tjänst eller svara på en undersökning. Om du testar en tjänst kommer vi efter några veckor skicka ut en enkät där du kan fylla i dina åsikter och tankar om tjänsten. Självklart är det helt frivilligt, du är anonym och kan när som helst välja att lämna uppdraget.

  • Testpilot för Bredbandsbolaget
 • Framtidens testpiloter

  Intresset för att vara testpilot har varit mycket stort och för närvarande har vi ingen möjlighet att ta in fler. Men håll ögonen öppna, längre fram kommer vi säkert behöva nya testpiloter!

Testresultat

Här kommer vi löpande berätta vad våra testpiloter kommer fram till.

Ztory
 • Ztory

  Testpiloternas senaste uppdrag var att testa Ztory, en digital magasintjänst med mer än 5600 utgåvor från cirka 250 magasintitlar.

  Ztory erbjuder magasin inom flera genrer, från mode-, mat- och heminredningstidningar till vetenskaps- och tekniktidningar. Här kan man förutom att läsa magasin även skapa egna läslistor utifrån sina favoriter, och få titlar rekommenderade baserat på intresse.

Sammanfattning av testpiloternas åsikter om Ztory:

+ Bra och intressant tjänst
+ Snyggt gränssnitt
- Användarvänligheten bör optimeras
- Tjänsten behöver fler titlar

Vi och Ztory har fått mycket bra feedback från testpiloterna, och Ztory tittar vidare på ytterligare sätt att förbättra tjänsten. 

GamersGate
 • GamersGate

  Testpiloternas första uppdrag bestod av att testa GamersGates nya speltjänst Void.

  GamersGate är en spelportal som säljer ett brett utbud av spel för PC och Mac. På sajten finns även en community för alla som vill diskutera och utbyta erfarenheter kring spel. Void är en tjänst där du kan spela datorspel utan kostnad. Planen är att det ska finnas ungefär 200 olika spel i Void när tjänsten är fullt utvecklad, främst spel som funnits i mer än sex månader men även några nyare släpp. 

  • GamersGate Void

Testpiloternas åsikter kan sammanfattas så här:

+ Bra idé
+ Spännande upplägg
- Tjänsten behöver fler och mer populära spel
- Hemsidan och navigeringen bör ses över 

Dessutom har vi och GamersGate fått en mängd bra förslag på förbättringar. Det tackar vi för! Baserat på testpiloternas åsikter har vi valt att avvakta med samarbetet tills dess att GamersGate har fått alla bitar på plats. Vi önskar GamersGate lycka till och kommer verkligen hålla ögonen på denna intressanta spelpartner.

 • Hittade du det du letade efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng

Redan kund

Mina sidor
Logga in och ta del av våra erbjudanden.

Logga in

Gaming

Bättre spelkänsla
Se till att du har rätt inställning för ditt onlinespelande. 

Mer om Gamingprofil